top of page

За мен

Специалности

Личностно развитие и израстване

Балансирано хранене

Хранене без глутен

Хранене без млечни продукти

Хранене без захар

Йога

Пилатес

Баскетбол

Образование

Здравейте и добре дошли!

Благодаря за интереса Ви!

Аз съм Гергана - човек, гражданин на Света, жена. дъщеря, сестра, майка, приятел, предприемач, ментор, активист, любител на живота и всичко в него.

 Философията ми е да балансирам енергията си и се забавлявам с това, което върша, да бъда свободна да общувам и споделям моята истина.

Родена съм в семейство на баскетболисти и израснах знаейки, че баскетбола е моя страст.

Завършила съм FIU (университет в Съединените Щати) с отличия. Записана съм като първата българка да се състезава в WNBA (висшата професионална баскетболна лига в САЩ).

Обиколила съм света правейки, това което обичам- играейки баскетбол. Живяла съм в различни държави и култури, срещала съм се с много хора споделяйки страстта си за съревнование. Спортът беше ненадминато изживяване. Помогна ми да открия съкровеното си желание да помагам на хората да развиват истинския си потенциал и да ги напътствам с пример.

  

След като приключих с активната си състезателна кариера, инвестирах в себе си като изучавах психология и личностно развитие. Обичам да работя над баскетболните умения на подрастващите и да ги тренирам в процеса им на израстване.

Когато през 2013 ми беше поставена диагноза МС и когато бях на легло със симптомите на това автоимунно състояние разбрах, че силата да се излекуваме е в самите нас. Тогава обърнах гръб на класическата медиинска терапия и се впуснах в пътешествие да открия моето лечение.

През 2015 бях възстановена и без неврологични симптоми. МС беше в пълна регресия. Магнитно ядрените резонанси доказваха липсата на лезии в главния и гръбначния ми мозък. Невероятно, но факт.

Здраве,  диетология, психология, личностно развитие, алтернативна терапия, спортна подготовка са предмети от, които се интересувам. Личният ми опит с МС ме насочи към натуропатията и квантовата медицина. Имам знания, които прилагам и обогатявам всекидневно.

 

Магистър и докторант по холистична и интегративна медицина. 

 

Поела съм отговорност да споделям знанията и опита си с хора в нужда за да могат да бъдат възможно най-добре.

Всичко, което прилагам и предлагам е действащо и е ценно за случване на положителна промяна отвътре навън.

Вярвам, че с осъзнаване, мотивация, активност и постоянство трансформация е възможна. 

Трансформация в най-добрата Ви версия.

Дерзай!

Бъди Ти!

С благодарност и от сърце,

bottom of page